Modern skandinavisk restaurangsinredning i Göteborg med ljusa färger och trädetaljer, med ett massivt träbord i mitten. Modern skandinavisk restaurangsinredning i Göteborg med ljusa färger och trädetaljer, med ett massivt träbord i mitten.

Restauranginredning

Restaurangsinredning Göteborg

En restaurang, kanske mer än någon annan verksamhet, är beroende av sin inredning. I en så konkurrensutsatt bransch och i dessa tider av sociala medier och vår bildbaserade livsstil, är det få restauranger som överlever enbart på sin fantastiska mat.

Det är inredningen som sätter tonen, det där så viktiga första intrycket, för gästernas upplevelse och bidrar till att skapa en minnesvärd atmosfär som lockar tillbaka både nya och återkommande kunder. Aröds inredningar har tillverkat restaurangsinredning i över 40 års tid. Kontakta oss så hjälper vi dig inreda din restaurang.

Stilren restaurangsinredning med eleganta mörka trämöbler och unik design i skandinavisk stil, med växter hängande från taket, i Göteborg Stilren restaurangsinredning med eleganta mörka trämöbler och unik design i skandinavisk stil, med växter hängande från taket, i Göteborg.

Värt att tänka på

Bord, stolar och soffor slits väldigt mycket på en populär restaurang. Det är därför viktigt att lägga vikt vid slitstarka material och en grundkonstruktion som håller över tid. Vägg- och takpaneler skapar en enhetlig, mer sofistikerat intryck och fungerar som en viktigt och extra dekorativ yta.

Vi använder material av högsta kvalitet och tar hänsyn till funktionella detaljer, såsom tillräckligt med förvaringsutrymme och arbetsyta. Vi strävar alltid efter att skapa en balans mellan stil och funktion så att både du och dina kunder är nöjda.

Ny inredning eller bara en uppdatering?

Letar du efter fräscha idéer för att inreda din nya restaurang eller uppdatera den du redan har? Våra företagsexperter erbjuder hjälp med produktval, ritningar och inköp av allt inom restaurang- och caféinredning, inklusive slitstarka restaurangbord, stolar, köksutrustning och förvaring, samt utemöbler för uteserveringen.

Oavsett om du behöver hjälp med att utforma en komplett företagsinredning eller bara vill ha idéer för att förbättra din nuvarande restaurang, kan vi hjälpa dig hela vägen från beställning till implementering. Vårt breda sortiment av restaurang- och caféutrustning gör det enkelt att hitta allt du behöver på ett ställe. Vi samarbetar med direkt med restaurangägare, franchisekedjor, designar och inredningsarkitekter.

Vi inreder det mesta

Franskt, svenskt, kanske japansk eller thailändsk? Varför inte turkiskt, eller kanske italiensk eller något mer medelhavsinspirerat? Oavsett vilken typ av restaurang du driver så är vi experter på att skapa restauranginredningar som passar din verksamhet.

Om du till exempel driver en fransk restaurang så vill du kanske ha klassiskt eleganta möbler och detaljer i guld och silver, mjuka tyger, kristallkronor och speglar. En italiensk restaurangsinredning är mer i stil med rustikt trä, keramik och terrakotta, solvarma färger, och en varm och inbjudande atmosfär.

Modernt? Traditionellt?

Svenska restauranger är mer minimalistiska med ljus inredning med rena linjer, naturliga träslag och ljusa färger som speglar den skandinaviska stilen. Japanska andas enkelhet och harmoni i fokus med en stilren och minimalistisk inredning, traditionella trämaterial som bambu, ljus eller neutral färgsättning.

Medelhavsinspirerade restauranger kan ha en mer avslappnad och rustik känsla med inslag av sten, trä och naturliga färger. Turkiska har i regel ljusa färger som guld och blått, geometriska mönster och detaljer i mosaik, vackert utsmyckade lyktor och mattor på väggarna.

Vår expertis ligger i att förstå de olika stilarna och anpassa vår design och produktion efter varje kunds behov.

Så beställ din restaurangsinredning av oss idag! Din restaurangsinredning kan vara skillnaden mellan en medelmåttig och en minnesvärd upplevelse för gästerna. En väldesignad och praktisk inredning är en investering som kan hjälpa restaurangen att överleva och blomstra i en konkurrensutsatt bransch.