En modern kontorsinredning med skandinaviska influenser i hjärtat av Göteborg. Här finns rena linjer, minimalistisk design och en ljus färgskala som skapar en harmonisk och professionell arbetsmiljö. En modern kontorsinredning med skandinaviska influenser i hjärtat av Göteborg. Här finns rena linjer, minimalistisk design och en ljus färgskala som skapar en harmonisk och professionell arbetsmiljö.

Kontorsinredning

Vacker kontorsinredning

En trivsam och ergonomisk kontorsmiljö ökar produktiviteten och minskar stress hos anställda. Det är dessutom ett utmärkt fönster ut mot kunder, besökare och anställda. Bolag som investerar i sin kontorsmiljö tar både arbetsmiljö och de anställdas välbefinnande på allvar.

På Aröds Inredningar är vi specialiserade på tillverkning av högkvalitativ kontorsinredning, konferens- och kontorsmöbler. Kunder och inredningsarkitekter kommer ofta till oss med sina idéer, ritningar och designkoncept, och vi är stolta över att vara den parhäst som förvandlar deras vision till verklighet.

Stilrent och vackert kontor med imponerande bokhylla i bakgrunden, rena linjer och ljusa färger som ger en inspirerande arbetsmiljö. Göteborg. Stilrent och vackert kontor med imponerande bokhylla i bakgrunden, rena linjer och ljusa färger som ger en inspirerande arbetsmiljö. Göteborg.

Med fokus på detaljer och kvalite

Vi långt och hårt förvärvad kunskap och erfarenhet inom finsnickeri, kontorsinredning och möbelproduktion som möjliggör att vi kan skapa kontorsinredning av högsta kvalitet. Vi hjälper dig med allt eller delar av ditt inredningsbehov för kontoret.

När du anlitar oss kan du lita på att vi tar hänsyn till varje aspekt av tillverkningsprocessen. Från materialval till produktionsmetoder, kvalitetskontroll och färdigställande. Vi arbetar hårt för att säkerställa att varje detalj är på plats och att göra dig nöjd med det färdiga resultatet.

En minimalistisk kontorsmiljö med en ensam beige läderfåtölj och en stående hylla mot en grå fondvägg. Inredningen är stilren och ger en avskalad, men professionell arbetsplats. Kontorsinredning Göteborg. En minimalistisk kontorsmiljö med en ensam beige läderfåtölj och en stående hylla mot en grå fondvägg. Inredningen är stilren och ger en avskalad, men professionell arbetsplats. Kontorsinredning Göteborg.

Modern verkstad

Vi har en modern och välutrustad verkstad i Torslanda, strax utanför centrala Göteborg, som gör det möjligt för oss att tillverka allt från enstaka möbler till större sektioner.

Vi är här för dig oavsett om du är en inredningsarkitekt som letar efter en tillverkare för dina projekt eller en kund som söker efter specialanpassade möbler för din arbetsplats.

Bättre arbetsmiljö med rätt kontorsinredning

Arbetsmiljöns betydelse för vårt välmående och produktivitet kan inte underskattas. Vi tillbringar en tredjedel av våra liv på kontoret och det är troligtvis en stor konkurrensfördel att ha ett kontor som andas harmoni, som är både ergonomiskt och välanpassat för anställda som besökare och kunder. Det är ingen hemlighet att anställda vill vistas i ett kontor som är mysigt och ökar trivseln, ett modernt och professionellt kontor.

Många av våra kunder är trötta på samma gamla standardsortiment och villiga att investera i sitt och sina anställdas välmående genom en skräddarsydd kontorsinredning.

Vilken kontorsinredning är du ute efter?

Valet av kontorsinredning är väldigt viktigt för hur ditt företag uppfattas av besökare och anställda. Oavsett om du driver en advokatbyrå eller en kreativ digitalbyrå, eller kanske en mäklarbyrå, så finns det en mängd olika alternativ att välja mellan när det gäller kontorsmöblemang.

Om du vill ha en traditionell och professionell atmosfär kan det vara bra att satsa på högkvalitativt skrivbord och stolar med klassisk design. För de som vill ha en mer modern och kreativ känsla kan du överväga ergonomiska kontorsstolar med en utformning som främjar rörelse och flexibilitet.

Är du en reklambyrå kanske du vill ha kontorsinredning som är färgstark och inspirerande, med stolar i olika färger och material, kreativt designade whiteboards, och dekorativa element som väggdekorationer eller konstverk? För ett it-bolag är funktionalitet och diverse verktyg höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska stolar viktigt. En arkitektbyrå behöver förvaringsutrymme som bör vara diskreta och integrerade i väggar och skåp, och arbetsytorna som är stora och öppna för att främja kreativitet och samarbete.

Inredd kontoret med trä

Snickerierna en viktig del av kontorsinredningen, och med rätt val av material, design och detaljer kan de skapa en stilren och funktionell arbetsmiljö som inte bara är praktisk utan också vacker.

Högkvalitativa material som trä är ett populärt val för kontorsmöbler eftersom det är hållbart, lätt att bearbeta och ger en varm och inbjudande känsla till rummet. En annan viktig del av kontorsinredning är möbler som är anpassade efter rummets storlek och form

Vi har inrett och tillverkat kontorsmöbler sedan 1979.  Kontakta oss idag för en vacker och funktionell kontorsinredning i Göteborg.