En hisskorg med smidiga väggar klädda i mjukt brun läder. En elegant interiör som ger en lyxig och bekväm hissupplevelse. En hisskorg med smidiga väggar klädda i mjukt brun läder. En elegant interiör som ger en lyxig och bekväm hissupplevelse.

Hissinredning

Hissinredning och hisskorgar

Hissinredning handlar om att skapa en trivsam och funktionell miljö i en hiss. Valet av material, belysning, och detaljer som handtag, fällsitsar och annan utrustning är av yttersta vikt. En väl genomtänkt hissinredning kan bidra till att höja trivseln och säkerheten för hissens användare, minska vandalisering och sabotage samt höja värdet på fastigheten.

Vi på Aröds Inredningar är experter på hissinredning och kan hjälpa till att skapa en unik och anpassad lösning för varje hiss och fastighet. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika material, färger och stilar för att skapa hissinredningar som passar fastighetens stil och behov.

Vi arbetar också nära med kunden för att säkerställa att de unika kraven och behoven hos hissens användare tas hänsyn till vid design och installation. Kontakta oss idag för mer information.

En hisskorg i sekelskiftesstil med vackra trädetaljer och klassisk inredning som tar dig tillbaka i tiden. En hisskorg i sekelskiftesstil med vackra trädetaljer och klassisk inredning som tar dig tillbaka i tiden.
En hisskorg som utstrålar en känsla av elegans och klass, med en stilren träinredning som är både tidlös och modern. En hisskorg som utstrålar en känsla av elegans och klass, med en stilren träinredning som är både tidlös och modern.

Skräddarsydda hisskorgar

Vi erbjuder ett brett utbud av hissinredningar i olika material och utföranden, allt från enklare standardinredningar till specialanpassade korgomklädnader. Vi kan också erbjuda rådgivning om vilka tillbehör som passar bäst för varje specifikt projekt. Vårt mål är alltid att skapa en hissinredning som inte bara ser bra ut utan också är funktionell och praktisk.

Kontakta oss på Aröds Inredningar så hjälper vi er att skapa den perfekta hissinredningen för era behov.

Vi hjälper dig hela vägen

Låt oss inreda din nya hisskorg eller ge din gamla hisskorg ett ansiktslyft. Vi har jobbat med alla typer av hissar genom åren. Vilken typ av hiss som passar bäst beror på fastighetens specifika behov och användningsområden. Nedanför har vi listat de vanligaste hissarna på marknaden för att öka din kunskap.

Standard hisskorgar

Vanligtvis tillverkade av stål eller rostfritt stål och finns i olika storlekar. Dessa hisskorgar är oftast kvadratiska eller rektangulära i formen och används i både bostadshus och kommersiella byggnader.

Specialanpassade hisskorgar

De är utformade för att passa unika hissbehov och kan vara tillverkade av olika material som glas, trä eller mässing.

Glas hisskorgar

Hisskorgar som ger en modern och elegant look och är vanligtvis tillverkade av tåligt säkerhetsglas. Hisskorgar i glas används ofta i moderna kommersiella byggnader, shoppingcenter och hotell.

Panorama hisskorgar

Dessa korgar har stora glasytor som ger en vidsträckt utsikt och en öppen känsla. Denna typ av hisskorg har en större mängd glas i sin design och ger passagerare en panoramautsikt. De används ofta i höghus, hotell, shoppingcenter och andra kommersiella byggnader.

Hisskorgar med speciell utrustning

Brukar innehålla specialutrustning som passar specifika användare, som till exempel fällsitsar eller handtag för personer med funktionsnedsättningar.

Sedan finns det lite mer unika hisskorgar.

Paternoster hisskorg

Denna typ av hisskorg är en kontinuerlig slinga av öppna kabiner som rör sig upp och ner genom hisschakt. Paternosterhissar används oftast i äldre byggnader, till exempel på kontor, bibliotek eller universitet, och har ett karakteristiskt utseende.

Skjutbara hisskorgar

Dessa hisskorgar är utformade för att röra sig horisontellt istället för vertikalt. De används vanligtvis i situationer där det inte finns tillräckligt med utrymme för en traditionell hiss, till exempel för att transportera bilar i ett parkeringsgarage.

Runda hisskorgar

Denna typ av hisskorg är utformad för att ha en rund form och används ofta i byggnader med en modern eller futuristisk estetik.

Glashisskorg med en 360 graders vy

Dessa hisskorgar har glasväggar runt om och tak, vilket ger en 360 graders vy av omgivningen medan hissen rör sig upp och ner genom hisschaktet. De används oftast i höghus, shoppingcenter eller andra storskaliga byggnader för att ge passagerarna en imponerande och oförglömlig upplevelse.

Höj hissupplevelsen med skräddarsydd hissinredning och hisskorg.