Specialsnickeri i ett väldesignat rum i Göteborg Specialsnickeri i ett väldesignat rum i Göteborg

Experter inom specialsnickeri

En butik fylld med vackra skräddarsydda kavajer som hänger på en linje . Butiksinredning i Göteborg.

Butiksinredning

Attrahera fler kunder med en specialanpassad butiksinredning. Vi skapar funktionella och estetiskt tilltalande butiksmiljöer för din verksamhet.

Till sidan
En modern kontorsmiljö med en minimalistisk design, full av eleganta skrivbord, bekväma stolar, stora fönster och ljus belysning. Kontorsinredning Göteborg.

Kontorsinredning

Öka produktiviteten och kundernas förtroende med en trivsam kontorsmiljö, med specialanpassad kontorsinredning och kontorsmöbler.

Till sidan
En välkomnande restaurang med specialbyggda träbord och -stolar, mässingsdetaljer och växter som ger en naturlig och varm känsla till inredningen. Restaurangsinredning Göteborg.

Restauranginredning

Vi skapar restaurangsinredning som strävar efter en perfekt balans mellan stil och funktionalitet i vår design och tillverkning.

Till sidan

Lackering

Lackering i Göteborg sedan 1979. Lackering av köksluckor, möbler, dörrar, trappor och specialsnickeri och finsnickeri i Göteborg.

Till sidan

Möbelsnickeri

Vill du designa och snickare dina egna möbler och få dem precis som du vill ha det? Låt oss designa och tillverka dina möbler!

Till sidan

Specialsnickeri för alla miljöer

Aröds Inredningar är ditt specialsnickeri i Göteborg. Vi har en modern verkstad i Torslanda i Göteborg där vi kombinerar innovativ produktionsteknik med traditionellt hantverk. Du kommer inte att hitta något standard-sortiment hos oss. Allt vi gör är unikt och skräddarsytt efter just dina exklusiva behov och önskemål.

Vi gör det mesta inom inredningar för både offentliga och privata miljöer, från specialanpassade diskar för restauranger och receptioner, till skräddarsydda mässmontrar och specialsnickerier för byggföretag. Vi har genom åren tillverkat i stort sett allt för butik, kontor, hotell och restaurang.

Vi hjälper också till med produktutveckling och erbjuder skräddarsydda lösningar för köksinredningar, garderober, förvaringslösningar, butiksinredning, kontorsinredning, restaurangsinredning, möbeltillverkning och mycket mer.

Utöver det tillverkar vi trappor anpassade för äldre hus och villor, dörrar, ytterdörrar, pardörrar, fönsterpartier, spaljé,  spröjs, grind, paneler enskilda detaljer, ja i stort sett allt du kan tänka dig träväg.

Vår verkstad ligger i Torslanda, bara några minuters bilresa från centrala Göteborg. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål och skapa unika och högkvalitativa lösningar som passar deras stil och budget. Våra hantverkare har lång erfarenhet och vi säkerställer att du är involverad från idé till slutprodukt.

Tveka inte att kontakta oss idag, oavsett om du bara funderar på något eller vill utöka din kunskap. Vi är glada att hjälpa till och svara på alla dina frågor. Välkommen till Aröds Inredningar, ditt specialsnickeri i Göteborg.