En modern hotellobby med höga tak och en öppen planlösning. Stilfulla möbler och dekorativa element ger rummet karaktär och stil. En modern hotellobby med höga tak och en öppen planlösning. Stilfulla möbler och dekorativa element ger rummet karaktär och stil.

Hotellinredning

Hotellinredning i Göteborg

Att inreda ett hotell är en konstform och som med all konst kan det vara en lång och oförutsägbar resa från idé till färdig produkt. Men med Aröds Inredningar minskar den risken betydligt. Vi har inrett hotell sedan 1979 och utvecklat effektiva arbetsmetoder där avståndet mellan idé och slutprodukt är minimalt.

Så välj oss när du du behöver en partner i Göteborg som designar och tillverkar din hotellinredning och möbler för en unik och minnesvärd hotellupplevelse för dina gäster.

Genom åren har vi tillverkat och designat hotellinredning för i stort sett alla delar av ett hotell – från lobbyn till sovrum, badrum, hall, restaurang, konferensrum och andra offentliga utrymmen på hotellet. Vår breda erfarenhet inkluderar samarbeten med ledande hotell, inklusive Jacy’s Hotell i Göteborg, där vi levererade unik och funktionell inredning som bidrog till att skapa en minnesvärd upplevelse för hotellets gäster.

Vi arbetar tätt med både hotellinredare och arkitekter för att säkerställa att våra produkter passar hotellets inredning och stil och bidrar till en bättre upplevelse för gästerna.

Vår expertis ligger i design och tillverkning av hotellinredning, men vi tar även hand om inköp och upphandling av både fast och löst inredning. Vi har lång erfarenhet av projektledning och kan garantera att ditt projekt rors i hamn smidigt och i tid.

Specialdesignad soffa i en elegant hall med en mörk trävägg som bakgrund. Specialdesignad soffa i en elegant hall med en mörk trävägg som bakgrund.
Ett minimalistiskt hotellsovrum med enkla linjer och dämpade färger i beige och svart. En säng med högkvalitativa sängkläder och mjuka kuddar är placerad i ena sidan av rummet. Hotellinredning Göteborg. Ett minimalistiskt hotellsovrum med enkla linjer och dämpade färger i beige och svart. En säng med högkvalitativa sängkläder och mjuka kuddar är placerad i ena sidan av rummet. Hotellinredning Göteborg.

Investera i rätt hotellinredning

En spännande och inbjudande hotellmiljö kan göra stor skillnad när det gäller att locka till sig gäster, öka uthyrningsgraden och rumspriserna. Vilken stil du väljer att inreda i beror på en rad faktorer, som hotellets varumärke, plats och inriktning. En hotellinredning i mer modern riktning till exempel kännetecknas av rena linjer, minimalistisk design och neutrala färger som svart, vitt och grått.

En klassisk stil har ofta eleganta möbler, mörka färger och rika texturer, medan en bohemisk hotellinredning är färgglad och kreativ med en unik och personlig touch. Berätta för oss vilken väg du lutar åt så hjälper vi dig på vägen. Låt oss hjälpa dig tillverka Sveriges bästa hotellinteriör.

En modern lobby med en fantastisk bar som löper längs med ena kanten. Högkvalitativa möbler och stilfulla dekorativa element ger rummet en sofistikerad känsla. En modern lobby med en fantastisk bar som löper längs med ena kanten. Högkvalitativa möbler och stilfulla dekorativa element ger rummet en sofistikerad känsla.

Första intrycket

Entrén och receptionen är det första och det sista som gästen ser av hotellet, vilket gör det till en viktig plats att lägga extra fokus på. En välutformad entré och reception med karaktär ger gästerna ett positivt intryck och förstärker deras upplevelse av resten av hotellet.

För att skapa ett positivt första intryck är det viktigt att visa vad ditt hotell står för och lyfta fram dess essens. Använd designmöbler som är karakteristiska för ditt hotell, så att gästerna kan känna igen sig.

En annan viktig faktor att tänka på vid möblering av publika ytor är att underlätta interaktion mellan gästerna. Genom att möblera rätt kan du underlätta kontakten mellan gästerna och skapa en än mer positiv upplevelse för dem. Ett avslappnat och välkomnande miljö där gästerna kan umgås och prata med varandra ger en minnesvärd upplevelse som gör att de vill komma tillbaka till ditt hotell igen.

Kontakta oss idag! Vi har lång erfarenhet av hotellinredning i Göteborg.

Stilsäker hotellinredning för minnesvärda upplevelser - välj Aröds Inredningar.