Ett kök i skandinavisk design med fokus på naturliga material som trä och sten. Ett kök i skandinavisk design med fokus på naturliga material som trä och sten.

Platsbyggt kök i Göteborg

Platsbyggt kök och kökstillverkning i Göteborg

Drömmer du också om ett platsbyggt kök? Ett nytt kök ligger på många svenskar önskelista. Låt oss hjälpa dig förverkliga dina köksdrömmar.

Vi specialiserar oss på att skapa unika platsbyggda kök som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Med fokus på köksdesign och högkvalitativ kökstillverkning hjälper vi dig att skapa det perfekta köket för ditt hem i Göteborg.

Vi tillverkar alla våra kök från grunden och allt är måttbeställt så att det passar just ditt hem eller kontor. Har du redan design och ritningar på plats, eller vill du ha hjälp på vägen?

Aröds inredningar har i över 40 år byggt nya kök i flesta stilar, till privatpersoner och företag, för villan och lägenheten, till restauranger, hotell och andra offentliga miljöer, i och utanför Göteborg.

Ett kök med fokus på funktionalitet och raka linjer i en lugn och neutral färgskala. Ett kök med fokus på funktionalitet och raka linjer i en lugn och neutral färgskala.
Ett ljust och fräscht kök med minimalistisk skandinavisk stil, med parkett och köksö. Ett ljust och fräscht kök med minimalistisk skandinavisk stil, med parkett och köksö.
Ett kök i en lugn och harmonisk färgskala med inslag av trä i hyllor och skåp. Göteborg. Ett kök i en lugn och harmonisk färgskala med inslag av trä i hyllor och skåp. Göteborg.

Vår process

Vi erbjuder en komplett lösning för din köksrenovering, från planering till färdigt kök. Vårt erfarna och skickliga designers och snickare bygger ditt kök från grunden i vårt egna snickeriverkstad Torslanda i Göteborg, allt baserat på dina unika önskemål och behov.

Vi hjälper dig gärna att planera ditt nya kök – kontakta oss för att boka ett möte. Vår process inkluderar vanligtvis en grundlig diskussion om dina önskemål och behov, en noggrann utvärdering av dina rumsdimensioner och möjligheter, samt skapandet av en detaljerad plan och design för ditt nya kök. Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ och personlig service för att garantera att ditt nya kök blir precis som du vill ha det.

Ett kök i skandinavisk design med fokus på naturliga material, här med en stilren vit klinkers som ger ett modernt och fräscht intryck. Göteborg. Ett kök i skandinavisk design med fokus på naturliga material, här med en stilren vit klinkers som ger ett modernt och fräscht intryck. Göteborg.
Ett ljust och fräscht kök med minimalistisk skandinavisk stil med ljus parkett som skapar en harmonisk och varm atmosfär. Göteborg. Ett kök med fokus på funktionalitet och raka linjer i en lugn och neutral färgskala.

Vad kostar ett platsbyggt kök?

När det gäller köksrenovering är det viktigt att välja rätt kök som passar rummets förutsättningar och dina personliga önskemål. Tillsammans med våra snickare skapar vi ett vackert och funktionellt kök i tidsenlig stil.

En vanlig fråga är vad ett platsbyggt kök kan kosta. För att ge en idé om kostnaderna: Små och enkla kök kostar oftast mellan 100 000 – 200 000 kr, normalstora kök ligger i prisklassen 200 000 – 300 000 kr och stora och mer exklusiva kök kan kosta 300 000 kr eller mer.

Observera att dessa prisuppskattningar endast gäller för våra snickerier och att kostnaden för till exempel vitvaror, bänkskivor och montering tillkommer när du räknar ut din totala budget.

Vad är ett hanverkarkök?

För oss innebär ett platsbyggt kök ett hantverkskök som är noga planerat i minsta detalj och tillverkat av skickliga inredningssnickare i vårt lokala snickeri. Vi väljer alltid material och beslag av högsta kvalitet, och föredrar gärna träslag och material som är penselmålat för dess skönhetsvärde och hållbarhet.

Ett sådant kök är inte bara praktiskt, utan också en vacker och tidlös lösning som kan användas i flera generationer.

Populära kök idag – låt dig inspireras.

Moderna kök

Dessa kök är kända för sina rena linjer, minimalistiska design och högteknologiska apparater. De är ofta fokuserade på funktionalitet och arbetsyta.

Lantliga kök

Kännetecknas av rustika detaljer, naturliga material och en varm, inbjudande atmosfär. Dessa kök är ofta inspirerade av landsbygdsstilen och kan innehålla element som tegel, trä och antika föremål.

Öppna kök

Öppna kök integreras i det öppna vardagsrummet eller matrummet för att skapa en rymlig och social yta. Detta är en populär stil för moderna hem som har stora öppna utrymmen.

Skandinaviska kök

Våra skandinaviska kök är kända för sin minimalistiska design, ljusa färger och naturliga material. De är inspirerade av den nordiska designstilen och fokuserar på funktionalitet och enkelhet.

Klassiska kök

Kök som ofta har eleganta detaljer, som mörka träskåp, dekorativa kakelplattor och marmorbänkskivor. De är en tidlös stil som passar både moderna och traditionella hem.

Några andra kök som efterfrågas är:

Sekelskifteskök, lantkök, bistrokök, shakerkök, köksö, retrokök, funkiskök och moderna träkök.

Skapa ditt drömkök med oss! Kontakta oss nu för hjälp med design och installation.