Närbild på en rad med exklusiva kostymer i en butik i Göteborg. Butiksinredningen är stilren och fokuserar på att presentera kläderna på ett exklusivt och lockande sätt. Närbild på en rad med exklusiva kostymer i en butik i Göteborg. Butiksinredningen är stilren och fokuserar på att presentera kläderna på ett exklusivt och lockande sätt.

Butiksinredning

Butiksinredning sedan 1979

Aröds Inredningar i Göteborg har en erfarenhet på över 40 år inom tillverkning av butiksinredning och har arbetat med kunder inom olika verksamheter och deras specifika behov. Vi har gedigen kunskap kring regler, tillståndskrav och krav från fastighetsägare och hyresvärdar.

Oavsett om du är en inredningsarkitekt som vill förverkliga dina idéer eller en butiksägare som vill samarbeta direkt med oss utan mellanhänder, så är du välkommen till oss. Vi har hjälpt kunder, butiksägare, designers och inredningsarkitekter att förverkliga sina idéer under årtionden och ser fram emot att hjälpa dig med dina behov.

En modern klädbutik med enkel och stilren inredning som låter kläderna tala för sig själva. Stora öppna ytor och ljusa färger ger en inbjudande känsla. En modern klädbutik med enkel och stilren inredning som låter kläderna tala för sig själva. Stora öppna ytor och ljusa färger ger en inbjudande känsla.

Minnesvärd butiksinredning

All vår butiksinredning skräddarsys och anpassas för just efter dina önskemål med målet att skapa bästa möjliga funktion och kundupplevelse. Genom att samarbeta med oss som är en specialiserad butiksinredare kan du skapa en unik och minnesvärd butiksmiljö som skiljer sig från dina konkurrenter.

En butik med mörka takpaneler i trä med märkeskläder på bord och längst väggarna. Butiksinredning Göteborg. En butik med mörka takpaneler i trä med märkeskläder på bord och längst väggarna. Butiksinredning Göteborg.

Mer än bara möbler

Vi förstår att butiksinredning handlar om mer än bara att ställa upp möbler – det handlar om att skapa en helhetsupplevelse för dina kunder. Vi fokuserar på att designa och skapa butiksmiljöer som både är funktionella, skapar rätt atmosfär och estetiskt tilltalande, så att dina kunder känner sig välkomna så fort de kliver in i din butik.

Samspel mellan design och möbler

Möbler och snickerier spelar en viktig roll i en bra butiksinredning. För att säkerställa en lyckad butiksinredning bör man välja möbler och snickerier med en funktionell design som passar butikens verksamhet.

Detta innebär att möblerna bör vara lätta att använda för personalen och passa förvaringsbehoven och de produkter som säljs. Materialen som används bör vara av hög kvalitet och tåliga nog att klara av daglig användning samtidigt som de ger ett professionellt intryck.

När man väljer möbler och snickerier i samband med butiksinredning är det också viktigt att ta hänsyn till butikens identitet. Möblerna bör passa in med butikens estetiska stil och profil, så att kunderna kan känna igen butiken och känna sig engagerade i varumärket.

Det kan också vara bra att investera i skräddarsydda lösningar för möbler och snickerier för att optimera utrymmet och säkerställa effektivitet i butiken. Dessa lösningar kan vara skräddarsydda efter butikens behov och hjälpa till att maximera utrymmet på ett professionellt sätt.

Ett specialanpassat butikskoncept ger dig större flexibilitet när det gäller utformningen av din butik. Vi har erfarenhet av att jobba med butiker i alla kategorier, från kläder, mat och caféer, till teknik, medicin, apotek och telefoni. Vi förstår hur man skapar en butik som displayar dina produkter, hur och var kunder bör röra sig i butiken, kort sagt en butik som driver in fler affärer.

Vi kan hjälpa dig med enskilda möbler till att inreda hela butiken. En butiksinredning kan till exempel inkludera alla de fysiska element som används för att inreda och designa en butik, såsom väggpaneler, provrum, hyllor, displayer, skyltfönster, belysning, dekorativa element, golv, möbler och andra accessoarer.

Vi tror på att samarbeta tätt med våra kunder för att skapa en butik som representerar ditt varumärke på bästa sätt och attraherar fler kunder. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en minnesvärd butiksmiljö för din butik i Göteborg. Vi förstår att det kan vara svårt att ta det första steget och nå ut till oss, men vi lovar att du kommer att bli väl bemött.