En vacker och gedigen träbord i ljus färg i närbild som ger en naturlig och varm känsla till inredningen. Möbelsnickare Göteborg. En vacker och gedigen träbord i ljus färg i närbild som ger en naturlig och varm känsla till inredningen. Möbelsnickare Göteborg.

Möbelsnickeri

Möbelsnickare i Göteborg

Vi är ditt möbelsnickeri i Göteborg. Vill du designa och snickra dina egna möbler och få dem precis som du vill ha det? Har du redan ritningar och design, eller mest inspirationer du hittat på nätet kanske? Låt oss tillverka dina möbler! Aröds Inredningar, din möbelsnickare i Göteborg sedan 1979.

Som din möbelsnickare  i Göteborg är vårt mål att skapa skräddarsydda möbler i olika stilar som uppfyller dina önskemål och behov, och vi är stolta över att kunna erbjuda en stor variation av möbler som passar olika smaker och ändamål.

Träplankor sågas med en maskinsåg, vilket ger en autentisk och rustik känsla av träarbetets hantverk och precision. Möbelsnickeri Göteborg. Träplankor sågas med en maskinsåg, vilket ger en autentisk och rustik känsla av träarbetets hantverk och precision. Möbelsnickeri Göteborg.

Möbelsnickare med bredd

Vi tillverkar det mesta efter dina önskemål och behov. Vi är särskilt kända för vår skandinaviska stil, som kännetecknas av enkelhet, funktionalitet och en ljus och luftig estetik. Men vi kan också tillverka möbler i andra stilar, som till exempel rustik, industriell, vintage, modern och klassisk.

En vacker och gedigen trästol som ger en naturlig och varm känsla till inredningen. Möbelsnickare Göteborg. En vacker och gedigen trästol som ger en naturlig och varm känsla till inredningen. Möbelsnickare Göteborg.

Vår process

Det börjar alltid med en idé – en vision om hur du vill att möblerna för ditt hem, kontor och hotell ska se ut. Vi tar hand om resten. Vi arbetar med en enklare skiss från dig eller färdig ritning från en inredningsarkitekt och anpassar möblerna efter huset och rummets karaktär, stil och ålder, samt dina behov och visioner.

Ibland behöver vi boka in ett möte på plats för att se förutsättningarna för just ditt projekt och säkerställa att vi skapar det perfekta hemmet för dig.

Varför Aröds Inredningar?

Vi har många års erfarenhet av att arbeta med trä och en gedigen kunskap om material, verktyg och tekniker. Våra möbelsnickare är skickliga och har en kreativ ådra och förståelse för design.

Behöver du vår hjälp och rådgivning, eller har du färdig möbelritning, bild och behöver någon som tillverkar? Som en möbelsnickare i Göteborg med långt erfarenhet kan vi tillverka en mängd olika typer av möbler för olika ändamål.

Stolar kan variera från enkla matstolar till mer avancerade stolar med detaljerat snideri och stoppning. Bord kan vara allt från enkla matsalsbord till mer komplexa bord med unika former eller detaljer.

Hyllor och skåp kan både vara fristående eller väggmonterade och kan anpassas efter kundens önskemål och behov. Vi kan också tillverka sängar, från enkla sängar till mer avancerade sängar med detaljerat snideri och inbyggd förvaring.

Bänkar och soffor kan variera från enkla bänkar och soffor till mer komplexa varianter med stoppning och detaljerat snideri. Vi kan också tillverka skräddarsydda skrivbord, från enkla till mer avancerade skrivbord med inbyggd förvaring och unika former.